Preloader Close

Добредојдовте во Валео, професионална клиника за физиотерапија

  • улица „АСНОМ“, населба „Бејбунар“

Нашиот тим

Прочитај повеќе

Работно време

Прочитај повеќе

Закажете термин

Прочитај повеќе

Услуги

Услуги кои ги нудиме

Да се запознаеме

Добредојдовте во Центарот за физикална терапија Валео

Ние се грижиме. Кај нас терапијата не завршува кога ќе ја напуштите ординацијата, туку продолжува и долго после тоа.

  • Моќен партнер помеѓу Вас и болката.
  • Повеќе од 4.000 задоволни пациенти.
  • Промената доаѓа, промената сте Вие.

Да живееме подобро

Решение за вашата болка

Со гордост Ви ги претставуваме нашите третмани

По посетата на Валео сакаме нашите пациенти да живееат подобро. Традиционалните методи на физикална терапија во комбинација со најсовремени технологии и врвни третмани.

  • Ние го имаме најдоброто решение за Вас
  • Врвни професионалци на Ваша услуга
  • Побарајте не за консултации
0

Специјализирани Физиотерапевти

0

Пациенти

0

Задоволни пациенти

Совети
за
подобро
здравје

Кликни за повеќе
01

Совети

10 придобивки од физичка активност

02

Совети

Придобивки од физикалната терапија

СВЕДОШТВА

Што велат нашите пациенти

ОД НАШИОТ БЛОГ

Вести и објави

Чувствувајте се подобро за да живеете подобро

– Болки во вратот и половината – Трнење по рацете или нозете – Замор и…

Кои сме ние и што правиме?

По посетата на Валео сакаме нашите пациенти да живееат подобро. Затоа, ние ги комбинираме традиционалните…

Болката нека биде минато

Секој од нас барем еднаш во животот почувствувал болка во грбот и половината. Сите знаеме…