Preloader Close

Добредојдовте во Валео, центар за физиотерапија

  • улица „АСНОМ“, населба „Бејбунар“

Нашиот тим

Прочитај повеќе

Работно време

Прочитај повеќе

Закажете термин

Прочитај повеќе

Услуги

Услуги кои ги нудиме

Да се запознаеме

Добредојдовте во Центарот за физикална терапија Валео

Ние се грижиме. Кај нас терапијата не завршува кога ќе ја напуштите ординацијата, туку продолжува и долго после тоа.

  • Моќен партнер помеѓу Вас и болката.
  • Повеќе од 4.000 задоволни пациенти.
  • Промената доаѓа, промената сте Вие.

Да живееме подобро

Решение за вашата болка

Со гордост Ви ги претставуваме нашите третмани

По посетата на Валео сакаме нашите пациенти да живееат подобро. Традиционалните методи на физикална терапија во комбинација со најсовремени технологии и врвни третмани.

  • Ние го имаме најдоброто решение за Вас
  • Врвни професионалци на Ваша услуга
  • Побарајте не за консултации
0

Специјализирани Физиотерапевти

0

Пациенти

0

Задоволни пациенти

Совети
за
подобро
здравје

Кликни за повеќе
01

Совети

10 придобивки од физичка активност

02

Совети

Придобивки од физикалната терапија

СВЕДОШТВА

Што велат нашите пациенти

ОД НАШИОТ БЛОГ

Вести и објави

Искористете го вашето приватно здравствено

Ишијалгија, дискус хернија, шилци, болки во рамо, лакт, колк, колено, стапалата, вратот, грбот или половината……

Валео: Совети за вежбање за

Со оглед на тоа што температурите продолжуваат да растат, како Центар за физикална терапија, ви…

Болката нека биде минато

Секој од нас барем еднаш во животот почувствувал болка во грбот и половината. Сите знаеме…